Con Fine: een audiovisuele ervaring

Pianist en componist Willem Suilen nodigt je uit voor een unieke muzikale reis tijdens het concert “Con Fine: Een Audiovisuele Ervaring”. We nemen een sprong terug in de tijd naar maart 2020, toen de pandemie net begon. In die tijd waarin eenzaamheid, frustratie, onzekerheid en hoop elkaar afwisselden, componeerde Suilen een verzameling van acht nieuwe werken die deze gevoelens tot leven brengen.

Maar daar stopt het niet. Tijdens het concert wordt de muziek versterkt door computer gegenereerde visualisaties. Deze visuele kunstwerken zijn zorgvuldig ontworpen om de muzikale ervaring naar nieuwe hoogten te tillen. Ze zullen je onderdompelen in een wereld waar geluid en beeld samensmelten tot een enkele adembenemende kunstvorm.

“Con Fine” – in het Engels betekent het ‘opsluiten’ (confine). In het Italiaans betekent het ‘met een einde’ (con fine). Dit audiovisuele programma markeert het einde van een zware tijd, waarvan we hopen dat deze zich nooit meer zal herhalen. Het symboliseert de transformatie van beperking naar bevrijding, van duisternis naar hoop.

Mis deze unieke gelegenheid niet om de kracht van muziek en beeld te ervaren. Kom op 24 juni 2023 naar de Nieuwe Scène in Venlo en laat je meevoeren op deze bijzondere reis.

Datum: 24 juni 2023
Aanvang: 20.30 uur
Locatie: Nieuwe Scene, Venlo